AquaNor 2019 Transport Praktisk Info

Reiseinformasjon og adkomst til messeområdet: 

Aqua Nor 2019 Bussruter

SHUTTLEBUSS

Det går gratis shuttlebuss mellom hotellene og messeområdet hver dag. På fredag er det ingen returbusser. Se busstider fra de forskjellige hotellene og fra messeområdet:

Aqua Nor 2019 Rutebusser

RUTEBUSSER

Bussene i regi av Trondheims busselskap AtB går hyppig til og fra områdene rundt messen. Bruk AtBs app for billettkjøp (AtB Mobillett) og reiseplanlegging (AtB Reise), som kan lastes ned i App Store og Play Butikk.

Aqua Nor 2019 Taxi

TAXI

Både Trøndertaxi (tlf: 07373) og Norgestaxi (910 08000) har enkel bestilling av taxi i app, på telefon og på sine nettsider. I tillegg er det taxiholdeplass ved friidrettsbanen som ligger rett ved Trondheim Spektrum.

Aqua Nor 2019 Gangveier til messeområdet

GANGVEIER TIL MESSEOMRÅDET

Trondheim er en forholdsvis liten by – ofte kan det være like greit å ta bena fatt! Vi anbefaler å følge Kongens Gate fra Trondheim sentrum – se kartet på toppen av siden for forslag. Bruk Google Maps og velg gående rute om du vil ha reiseforslag fra ditt nåværende sted:

Aqua Nor 2019 Bysykkel

BYSYKKEL

Bysyklene i Trondheim finner du overalt! Det er 57 stasjoner spredt ut over byen, og to av de ligger så og si på messeområdet. Kjøp dagspass til 49,- eller månedspass til 99,- så kommer du deg raskt rundt i byen.

Aqua Nor 2019 Flyplass

ADKOMST FRA FLYPLASS

Fra flyplassen i Trondheim, Værnes kan du ta flybuss, flytaxi eller tog. Flybusser og -taxier finner du rett utenfor ankomsthallen på Værnes.

Ønsker du å ta tog til/fra messen så er nærmeste togstasjon til messeområdet Skansen stasjon – se priser og avgangstider på vy.no.

Tilbake til flyplassen går det flybusser direkte fra Trondheim Spektrum med jevne mellomrom. Se bussruter her.

Aqua Nor 2019 Parkering

PARKERING

Skal du kjøre til messen? Vi har et parkeringshus tilgjengelig rett ved messeområdet! Det koster 650,- for parkering for hele messeperioden, og billetter og billettinfo finner du her:

Stiftelsen Nor-Fishing

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Besøksadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret
Havnegata 9, inngang 1
7010 Trondheim

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.