mai 15th, 2019 by Aqua Nor

Slik blir mattilbudet på Aqua Nor 2019

Under årets Aqua Nor-messe kan du velge blant flere nye bespisningsmuligheter, som alle representerer det allsidige matutvalget i Norges nye kulinariske hovedstad.   

Havfruen
Den anerkjente fiskerestauranten Havfruen styrer grillen. På messeområdet ved siden av Hall G, fortsetter den populære uterestauranten med retter fra fresende kull. Her finner du både grillet fisk og kjøtt i flere varianter, samt øl og vin. Alt bestilles i baren, som ofte er et yndet sted å slappe av mellom slagene.

To Rom og Kjøkken
Med ny hall på plass, vokser også serveringstilbudet. Nytt av året er at en av Trondheims aller fremste restauranter, To Rom og Kjøkken, tar med seg sine kokker og servitører og kommer til årets Aqua Nor. To Rom og Kjøkken rigger til en restaurant i multirommet ved hovedinngangen, hvor de serverer en smakfull buffet med retter tilberedt av utsøkte kvalitetsråvarer fra Trøndelag. Sammen med et velsmakende utvalg av kvalitetsdrikke, blir dette et naturlig samlingspunkt under messedagene.

Vi anbefaler å forhåndsreservere bord, så snart som mulig. To Rom og Kjøkken vil holde åpent fra kl. 10:00 – 17:00 (- 15:00 fredag). Buffeten vil stå klar fra kl. 11:00 og siste bordbestilling er kl. 16:00 (14:00 fredag). Dersom det er ledige bord, er det muligheter for drop-in. For bordbestilling, ta kontakt på popup@2rok.no eller tlf. 73 56 89 00.

Lille Skansen
Når sola titter frem, er det intet sted vakrere enn langs Nidelven- og kanalens bredder. Som vanlig holder restauranten Lille Skansen åpent rett ved vannkanten for sultne og tørste messedeltakere. Her kan du nyte alt fra fiskesupper og bacalao til krabber og ferske reker, ute eller inne. Så her er det bare å droppe innom og nyte sjøbrisen.

Catering
Trondheim Catering er Aqua Nors faste restauratør og leverer catering til stander, møterom og telt. Med en variert og smakfull meny å velge fra, komponeres akkurat de rettene du ønsker deg til dine kundemøter. Catering-tilbudet er alltid populært og som regel fullbooket før 1.juli – så her er det lurt å være tidlig ute med bestillingen. Kontakt Palle Jørgensen på epost for bestilling av catering: palle@trondheimcatering.no

Foodtrucks og serveringstelt
Hele fire forskjellige foodtrucks er på plass under årets Aqua Nor. Disse tilbyr et bredt utvalg av streetfood og vil bli stående sammen på baksiden av Hall A. Det settes også opp paviljong med benker og bord hvor gjestene kan fortære sitt kulinariske valg.

Aqua Nor mattilbudUna Autopizzeria stiller med den italienske portafoglio pizzaen. Pizza portafoglio er typisk italiensk streetfood, der pizzaen brettes sammen før servering.

Falafelkompaniet tilbyr Midt-Østens veganske alternativ, Falafel. Nordiske råvarer i en ny falafelformula gir et smakfullt og lett måltid.

Kompis Foodtruck kommer med den obligatoriske burgeren. Her finner du kullgrillete og saftige hamburgere laget på ekte vis.

Lovundkokkene selger blant annet sushi og poke for alle dem som foretrekker fisken sin rå.

I et eget serveringstelt ved siden av foodtruckene, kommer også i år Smia fiskerestaurant med sin kjente «fishan» – fish and chips på Kristiansundsk vis.

Kiosk
I vrimleområdet er det i tillegg en stor kiosk som selger enkel mat som pølse, toast, wraps og ostesmørbrød, til de som ikke har tid til å spise sittende og må ha noe med seg på farten.

Salgsvogner
I alle hallene vil det rulle vogner inneholdende blant annet bagetter, wraps, salat, muffins og kaffe. De går raskt å finne og kjører rundt i alle hallene for å selge enkel bespisning og drikke, til de som ikke ønsker eller har tid til å forlate standen.

Mat og opplevelser utenfor messen
Med to nybakte Michelin-restauranter i byen, er standarden satt. Norges nye matmekka har noe for enhver smak og prisklasse. I Midtbyen finner du er stort og bredt utvalg av spisemuligheter og mange muligheter for shopping, kulturopplevelser og avslapping.

Stiftelsen Nor-Fishing

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Besøksadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret
Havnegata 9, inngang 1
7010 Trondheim

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.