april 20th, 2021 by Aqua Nor

Endelig beslutning om fysisk messe fattes 18.mai

18. mai vil vi ta en endelig beslutning om det blir hybrid (fysisk og digital) eller heldigital Aqua Nor 2021.

Planen var i utgangspunktet å ta en endelig beslutning rundt gjennomføring av den fysiske delen av Aqua Nor 2021 i siste del av april. Det var basert på signalene fra Regjeringen etter nyttår, hvor de informerte om at planen for gjenåpningen av Norge ville foreligge før påske.

Retningslinjer fra Regjeringen innen midten av mai
Rett etter påske presenterte Regjeringen sin plan for gjenåpningen av Norge, den var veldig overordnet og gav ingen tydelige svar om messer som Aqua Nor lar seg gjennomføre i slutten av august. Regjeringen sa da at de innen midten av mai vil komme med en mer detaljert plan for gjennomføring av bl.a. messer.

Vi tar en beslutning 18. mai
Vi har derfor utsatt avgjørelsen om gjennomføring av den fysiske delen av Aqua Nor 2021 til 18. mai. Vi forventer at retningslinjene fra Regjeringen er offentliggjort på dette tidspunktet og at vi vet enda mer om hvor langt vaksineringen forventes å ha kommet i Norge i august. Det gir oss et best mulig grunnlag for en riktig beslutning om det blir en hybrid messe (fysisk og digital) eller en heldigital messe.

Frist for å avbestille hotell er utsatt til 20. mai
Fristen for å avbestille bookede hotellrom uten at det påløp ekstra kostnader var opprinnelig 1. mai. Alle våre partnerhoteller har forlenget denne fristen til 20. mai. Vi er glade for at våre partnerhoteller og våre leverandører til Aqua Nor viser stor fleksibilitet som bidrar til å øke muligheten for at Aqua Nor 2021 kan gjennomføres som en hybrid messe.

Det som er helt sikkert er at det blir en digital del av messen. Vi gleder oss til å presentere løsningen i løpet av kort tid.

Stiftelsen Nor-Fishing

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Besøksadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret
Havnegata 9, inngang 1
7010 Trondheim

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.