juni 13th, 2019 by Aqua Nor

Kristian_Digre

Ny daglig leder i Stiftelsen Nor-Fishing

Stiftelsen Nor-Fishing har ansatt Kristian Digre i stillingen som daglig leder. Digre har lang erfaring med salg og ledelse i ulike selskaper, seinest som leder for EVRY i Trondheim. Han har også vært ansvarlig for store arrangementer, blant annet gjennom Trondheim Concerts.

— Nor-Fishing og Aqua Nor er viktige møteplasser for fiskeri- og havbruksnæringene og har også stor betydning for næringslivet i Trondheim. Jeg ser fram til å lede disse viktige møtepunktene, og til å bli bedre kjent med disse framtidsrettede næringene, sier Kristian Digre.

Vil utvikle messene videre
Det er stor interesse for messene, som arrangeres hvert år i Trondheim. Samtidig er både omgivelsene og fiskeri- og havbruksnæringene i rask endring.

— Vi ønsker å utvikle messene videre og er glad for at Kristian Digre har takket ja til å lede dette arbeidet, sier styreleder Liv Holmefjord.

Tiltrer før årets messe
Stiftelsen Nor-Fishing besluttet tidligere i år å etablere en egen administrasjon og søke etter daglig leder. Digre starter i jobben 1. august 2019.

Stiftelsen Nor-Fishing vil som tidligere kjøpe administrative tjenester fra Trondheim Spektrum AS til gjennomføring av Aqua Nor 2019.

 

Kontakt:

Liv Holmefjord
Styreleder – Stiftelsen Nor-Fishing
Tlf: 957 56 137

Kristian Digre
Daglig leder – Stiftelsen Nor-Fishing
Tlf: 906 01 672

Stiftelsen Nor-Fishing

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Besøksadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret
Havnegata 9, inngang 1
7010 Trondheim

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.