mars 29th, 2019 by Aqua Nor

Aqua Nor 2019: Slik blir årets messeområde

Som vanlig blir årets Aqua Nor stappfull av spennende utstillere og relevante bransjefolk. I år blir i tillegg messeområdet enda større.

Med splitter ny messehall, et spennende og innholdsrikt program og økt satsing på uteområdet Skansen – ligger alt til rette for en begivenhetsrik havbruksmesse.

Møtepunktet
Havbruksmessen Aqua Nor er kjent for å være bransjens viktigste møteplass, hvor du får presentert ny teknologi, oppdager nyheter i næringen og møter nye og gamle bransjekolleger. En bonus er at messen arrangeres midt i byen. Det betyr et yrende folkeliv i sommervakre Trondheim.  Mye er nytt. Samtidig viderefører vi suksessoppskriftene fra tidligere år.

Ny hall og inngang
Trondheim Spektrum og messeområdet har vokst. Den nye A-hallen på over 4500 kvadratmeter rommer enda flere deltakere og besøkende, i flotte og moderne omgivelser.

Vi får en ekstra hovedinngang – som betyr mindre kø og økt tilgjengelighet for alle. Den nye inngangen ligger ut mot Nidelven og peker rett ut mot Skansen.

På hver sin side av A-hallen, vil det også settes opp telt, som utvider utstillingsområdet ytterligere.

Telt blir det også på festplassen ved hovedinngangen. Her vil det som på tidligere messer, være konferanser, prisutdeling, foredrag og andre arrangementer.

Ett område – flere muligheter
Skansen er en viktig del av messeområdet. Det sentrumsnære havneområdet er en perle – omtrent fem minutters gange fra Trondheim Spektrum.

Midt mellom Skansen og Trondheim Spektrum, har man også det mest praktiske stedet for å ankomme messen. Du kan ta toget rett fra flyplassen og gå av på Skansen togstasjon, ta både rute- og shuttlebusser hit, gå til messeområdet på 10 minutter fra sentrum eller benytte deg av taxi. Det vil også være et parkeringshus rett ved Skansen hvor utstillere og besøkende kan leie plass.

Skansen, som alltid har vært en viktig del av messeområdet, vokser nå i størrelse, får flere utstillere og et bredt mattilbud.

I tillegg er Skansen som alltid det stedet der du får oppleve teknologien der den hører hjemme; i sjøen. Havnen fylles både av spennende teknologi og folk som reiser inn sjøveien

Flere møterom
I tillegg til den nye hallen, er det også bygget flere møterom på området. Det betyr at det nå er gode fasiliteter, både til konferanser med flere hundre deltagere og små møter med en håndfull deltagere. Husk å bestille møterom god tid i forveien – de er populære.

Bredt mattilbud
Med alt fra foodtrucks, kiosker og catering på stand til utstillerkafé, uterestaurant og servering på Lille-Skansen, kan man velge og vrake når sulten, eller tørsten, melder seg.

Et detaljert program og mer om logistikk, mattilbudet og andre muligheter under messen blir publisert fortløpende.

Stiftelsen Nor-Fishing

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Besøksadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret
Havnegata 9, inngang 1
7010 Trondheim

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.